Radioporadna
Štěpánka Drašnarová o vánočním koření. Jak si připravit voňavou směs na svařené víno?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rada vinaře: Při volbě vína se zaměřte na teritorium, odkud pochází. My jsme Češi, pijme naše vína!
Radioporadna
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Existenciální kuchařka Václava Kahudy a Igora Malijevského: Špekáčky na pravdě
Rádio Dada
-
Chceme jíst bez toho, aby trpěla zvířata, vysvětluje zakladatelka veganského trhu v Berlíně
Seriál Radiožurnálu
-
Sommeliér Ivo Dvořák: Nekvalitní víno bude i po svaření cítit. Svařujte jen to, které vám chutná
Blízká setkání
-
Zapomeňte na česnekové jednohubky. Someliér radí, které potraviny není dobré kombinovat s vínem
Host Radiožurnálu
-
Je libo kaviár a víno přímo z jaderné elektrárny? Zamiřte do...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Punč: Odkud ho námořníci přivezli do Anglie?
Na vidličce Romana Vaňka
-
S vůní tradice: Příběh vína. Jak se orientovat ve vínech se sommeliérem Pavlem Winterem
S vůní tradice: Příběhy potravin