Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Světově proslulá libanonská kuchyně je považovaná za sofistikovanou kulinařinu. Na stole lidé očekávají jemná pečená masíčka, humus a spoustu zelených salátků. Libanonské restaurace v zahraničí také obvykle patří k těm dražším. Místní pokrmy v samotném Libanonu proto můžou překvapit. Hlavně v tamních horách si totiž lidé dopřávají jídla výrazně zemitější.
Štěpán Macháček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Příroda je dokonalý aquapark, vědí ti, kdo zkusili canyoning. Strach nechte doma a přijměte výzvu
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ostré a přímé chutě. To jsou specifika zabíjačky ve Slezsku
Pochoutkový rok
-
Víte, co jsou to šmorny? Magdalena Dobromila Rettigová napoví
Radioporadna
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
K britským městům patří lišky
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Recepty sestavuji podle toho, jak plynou roční období, přibližuje autor netradiční kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Co se stane, když se dostanete do michelinské restaurace v NYC
Ve vlastní šťávě
-
Ať to ve vás krásně žije! Hummus a kimči aneb tajemství zdravých potravin. Nebojte se a vyzkoušejte
Radioporadna
-
Tramvaje na Václavském náměstí skončily v roce 1980. Teď se na původní místo vrací
Příběhy z kalendáře