Blízká setkání
Šéfkuchař Jaroslav Sapík: Smažený sýr, hranolky a tatarka? To jsou tři vraždy dohromady
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pokrmy z ryb a pozvání na výlov rybníka Rožmberk
Kuchařské čarování
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny
-
Bramborák s lososem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Výlov rybníku na Farmě Blaník s Milošem Zapletalem
Pochoutky na talíři
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Na Vánoce dbám na výběr ryb a rozdělení práce
Pochoutkové Vánoce
-
Host: Jan Bubeník, rybář
Host Dopoledne pod Ještědem