Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Může se Julie Navalná stát ruskou prezidentkou? Vrací se důvěra spotřebitelů? Leccos tomu nasvědčuje. Férovost v politice se v Česku nevyplácí. Babiš bojuje o čest, česká společnost o pojem pravdy. O to, že pravda není názor. Proč je těžké vládnout ve XXI. století?
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Už o poslanecké rokování nad platy politiků leccos ukazuje, že se vrací důvěra spotřebitelů. Férovost v politice se často nevyplácí. Anebo má vdova po Alexeji Navalném dispozice pro to, stát se někdy v ruskou prezidentkou? To jsou pracovní titulky vybraných příspěvků pátečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě, ale také samozřejmě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Zvýšení platů politikům bylo tématem mimořádné schůze svolané na čtvrtek z podnětu hnutí ANO. Program sice dolní komora nečekaně schválila, ale schůze byla nicméně brzy přerušena, a to na neurčito. Čili o žádných usneseních se nehlasovalo. A ve studiu je se mnou vnitropolitický komentátor ČRo Petr Hartman. Buď zdráv. Dobrý den. Bylo vůbec třeba mimořádnou schůzi svolávat?

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu