Pochoutkový rok
Kapr po rybářsku podle Elišky Plškové je jak máslíčko a bez bahenní příchutě
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Takhle připraveného kapra si oblíbí i ti, kdo ryby zrovna nemusí. Eliška Plšková z Trutnova nás receptem nadchla. Se zeleninou a kořením vynikne kapří chuť a barevná zelenina na talíři potěší také oko. Ideální lehké jídlo na léto.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 8. 2023
Pochoutkový rok
-
Obohaťte svůj jídelníček marinovanými rybami
Kuchařské čarování
-
Pečený losos s pikantní marinádou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Host: Jan Bubeník, rybář
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Tataráček z lososa
Vařte s námi