Radioporadna
Opravdu každá zelenina je vhodná na kvašení a místo na našem stole má po celý rok, říká Jan Kysela
Radioporadna
Hradec Králové
Máme pro vás něco na zpestření jídelníčku, protože tématem naší radioporadny je kvašená zelenina a také rady a doporučení, jak si ji připravit. Naším hostem je Jan Kysela z firmy Kyselove.cz. Na jejich webových stránkách si také můžete přečíst příběh, jak jste se k tomuto oboru potravinářství vlastně dostal.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šípek jako jedna z ex zdravých surovin. Máme recept na šípkový likér a přidáme i recept na sirup
Radioporadna
-
Položte bacily na lopatky. Posilovači imunity na vašem talíři
Radioporadna
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Zdravotní sestra Šárka vzpomíná na stav nouze: Nikdo nám neřekl, jak to bude bolet...
Seriál Radiožurnálu
-
Trávicí potíže u psa? Už po dvou dnech je vhodné jít k veterináři
Náš host
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu