Dva na Dvojce
Klamavé údaje na obalech dělají ze slaniny nejproblematičtější uzeninu ze všech, zjistil dTest
Dva na Dvojce
Dvojka
Vylepší chuť teplé kuchyně, dobře poslouží i jako studená chuťovka. Jak anglická slanina, typicky český uzenářský výrobek, přišla ke svému jménu? A jak kvalitní výrobky tuzemské obchody nabízejí? Spotřebitelská organizace dTest otestovala 17 druhů krájené anglické slaniny. Důvodů k jásání ale příliš není.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Anglická slanina opravdu pochází z Anglie, ale ta česká je jiná
Pochoutkový rok
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Vepřová pečeně se zeleninou, lehčí varianta vepřové pečínky. Zkuste, určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Čirok je levný, bezlepkový a zdraví prospěšný. Hodí se téměř do všech receptů
Přírodní lékárna
-
Masopustní radovánky budou letos bez velkých veřejných akcí, ale to nebrání upéci si něco dobrého
Kuchařské čarování
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Květáková polévka se slaninou
Dobroty Dáši Kubíkové