S vůní tradice: Příběhy potravin
S vůní tradice: Příběh vína. Recept na salát šéfkuchaře Marka Fichtnera (3/10)
Ostatní také poslouchají
-
S vůní tradice: Příběh vína. Se zahradníkem Tomášem Trejbalem o pěstování vinné révy
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
-
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
-
Jak vybrat dobré víno nejen na léto? Poradí vám someliér
Host Dopoledního expresu
-
Dürnstein: Čím se kraj vyznačuje?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Sommelier Ivo Dvořák. Která kombinace vína a jídla ho dokáže přenést do ráje?
Stříbrný vítr
-
Rozmanité pražské vinice: Vyšehrad
Mozaika
-
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické
-
Odborník: Víno má narozdíl od piva nebo lihovin vazbu na původ. Spotřební daň může vinařství pohřbít
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Před měsícem bylo víno na vinici, dneska je svatomartinské na...
Příběhy z Vysočiny