Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Nejen nepřátelé demokracie ničí její základy v celém západním světě. Volby v Moldavsku. V rozpočtu je nová díra. Politici se ani nesnaží předstírat, že je v pořádku. Víceméně demokracie aneb Spor o americký sbor volitelů. Německo proti migrantům přitvrzuje.
Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • O prezidentských volbách v Moldavsku, o podobě státního rozpočtu na příští rok, o změně německého postoje k migrantům. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech, tentokrát v pondělí vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Nejnovější volební model společnosti STEM podle očekávání potvrdil dominanci hnutí ANO na tuzemské politické scéně. Není rovněž překvapením, že menší koaliční partneři v projektu spolu jsou pod pěti procentní hranicí. K ní podle nejnovějších dat klesají Piráti. Proč je tomu tak nejenom, o tom budu hovořit s komentátorem ČRo Ondřejem Konrádem, kterého vítám ve vysílání necelé půlhodiny Názorů a argumentů. Zdravím tebe i posluchače. Jaké máš vysvětlení pro pokles popularity Pirátů?

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu