Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Terorismus se (asi) vrací do Ruska. Na koleně, za pochodu ani před volbami se reformy dělat nedají. Renew ne, tak ale kam míří ANO? Nový vývoj ve Francii. Port Talbot a revoluce. 
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Plný stav Ústavního soudu, snaha části vládní koalice upravit návrh důchodové reformy či teroristický útok islamistů v ruském Dagestánu nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Ústavní soud může ode dneška opět pracovat v kompletním složení. Po jmenování prezidentem republiky Petrem Pavlem se jeho novými soudci stávají právník a sociolog Jiří Přibáň a dosavadní soudce Nejvyššího správního soudu Tomáš Langášek, které minulý týden na návrh hlavy státu schválil do funkce Senát. Novou místopředsedkyní Ústavního soudu se zároveň stává Veronika Křesťanová, která ve funkci nahradí Vojtěcha Šimíčka. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře. Co tyto změny znamenají?

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu