S vůní tradice: Příběhy potravin
Dvojka
Ing. Pavel Vrána z Českého rybářského svazu je dalším hostem našeho seriálu S vůní tradice. Mluvit budeme třeba o tom, jaký kapr patří zatím k těm největším.
Jiří Holoubek
Ostatní také poslouchají
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Deset rybích variací a sladkosti z dýně
Kuchařské čarování
-
Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století
Pochoutkový rok
-
Češi jsou národem rybářů. Na talíři nám ale ryby příliš nevoní
Radioporadna
-
Kapr a jiné ryby na talíři. Jak si pochutnat dvojnásob?
Dobré dopoledne
-
Chequia en 30 minutos 20/12/2022
Chequia en 30 minutos
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Udělat ovečku ze šišek nebo číst budoucnost. Skanzen ve Vysokém Chlumci ožil tradicemi našich předků
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Mistrem tradiční rukodělné výroby je košíkář z Domažlicka
Náš příběh