S vůní tradice: Příběhy potravin
Dvojka
Kapr a Vánoce v Čechách – tradiční menu. Ale někdo kapří maso nemůže „ani cítit“ kvůli bahnu. Jak z masa dostat pachuť po bahně a jak ho správně naporcovat a smažit?
Jiří Holoubek
Ostatní také poslouchají
-
S vůní tradice: Příběh kapra. Kapří zajímavosti s Pavlem Vránou z Českého rybářského svazu
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Zdeněk Pohlreich: Kapry jsem prodával čtyři roky a je to jedna z nejtvrdších věcí, co jsem dělal
Pochoutkové Vánoce
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Kam s tukem použitým na smažení kapra? Hlavně ne do kanalizace, kterou může ucpat
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Pálivé kuře na citrónech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Policie v Tanvaldu zadržela notorického zlodějíčka
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem